PRETEXTE

Het “Pretexte” dat we je hier aanreiken, kun je gebruiken om bij een stukje brood te eten … of je kunt ervan genieten bij een glas wijn. Ook al mag je geen kaas meer eten. Dat is immers typisch voor Prétexte: het plezier van 100% plantaardig te koken of je brood te smeren! Prétexte bevat immers 0% lactose en 0% gluten, maar het garandeert wel 100% genot. Veel fijnproevers en gerenommeerde chef-koks hebben zich al gewonnen verklaard voor de unieke smaken en texturen. Waar wacht jij nog op?

Wie al ooit « namaakkaas » geprobeerd heeft, hoeft niet bang te zijn: bij Prétexte hebben wij al lang begrepen dat wat wij maken niet per se op kaas hoeft te lijken.
Onze producten zijn beslist een knipoog naar wat er in de kaaswereld wordt geproduceerd, maar zij hebben hun eigen karakter, hun eigen smaak en textuur. Want, om het op zijn Belgisch te zeggen, dit is geen kaas.

Onze producten

Ontdek de twee eerste 100% plantaardige en 100% biologische Pretexte producten. De lijst wordt alsmaar langer, want we willen dat ook jij zou kunnen genieten van een vermaarde « no cheese and wine » avond.